Körmök és műköröm minták - Műköröm díszítők és viselőik számára

Körmök

és műköröm minták és tanácsok

Téli körömdíszítés

A 2011 évi téli körömdíszítés trendjét a 70-es évek divatja határozza meg, mely az akkori hangulatot idéző lazaság a körmökön is megjelenik. A sokak számára nem megszokott kék az idei farmer divathoz alkalmazkodva is felbukkant, amely igen különösnek hat a körmökön, mégis divatos, s aki tudja viselni, az bátran élhet a farmer kék adta lehetőséggel.

A téli körömtrend színei

A 2011-es téli körömdíszítés színei az élénk, vad színeket messze elkerüli. Általában a szürke és a szürke különböző árnyalatai, a grafit valamint a barnás árnyalatok dominálnak, illetve megfigyelhető, az enyhén szürkés keverék az összes többi színben is. A farmer kék mellett a zöld színek a természetesség jelképeként szintén a téli köröm divatot képviselik.

Köröm formák

A sokak által kedvelt kockaforma az örök divat megtestesítője, de az idén a pipe köröm az igazán divatos. Az igazi különlegességet kedvelőknek ajánlott az orosz mandula és a gótikus mandula, valamint a gótikus pipe köröm forma.

Téli köröm minták

A virágmintákat a geometrikus formák váltják fel, mint körök, téglalapok, s az egy mozdulat technika alkalmazásával megjelennek más díszítő motívumok is, mint a sorminták, vagy éppen a betűk.

Az idei év nagy slágerének számított hold alakú minta is a trendi köröm minták közé tartozik, melyet a feltűnően eltérő színek kombinációjával képzelhetjük el.

A francia végek szintén divatosak, s a retrós dizájnnak köszönhetően a divatos színek merész összeállításával hamar a figyelem középpontjába kerülhetünk.

Téli körömápolás

Bármilyen téli körömdíszítés mellett is döntünk, az csak az ápolt kézfejen mutat igazán. A téli hideg időjárás miatt azonban gyakran előfordul, hogy berepedezik a kéz, valamint a körömágy bőre, amit az olajosabb, zsírosabb krémekkel ápolva könnyedén elkerülhetünk.

Az egyperces manikűr a rohanó életmódot folytatók számára tökéletes megoldást kínál erre a problémára is, hiszen segítségével egyszerre végezhetjük el a bőrradírozást és a bőrmegújítást, elősegíthetve a különféle ásványi anyagok pótlását, mely a körömágy bőrét is kiválóan táplálja.

 

This entry was posted on hétfő, november 14th, 2011 at 11:08 and is filed under Körmök egyszerűen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.